A munkahely választás az egyik legfontosabb fogyasztói döntés. Ha a vállalat legfőbb értéke a munkatársakban rejlik, akkor a cég legfontosabb árucikke maga a munkahely.

Vilma Virtual

Vilma – Virtual Marketing

Employer Branding. Magyarul.

Mint mindenki ebben az országban, akkor is gyártottuk a munkahelyi sztorikat, amikor még nem volt Employer Branding. A közösségi koncepciót is 40 éve éljük, csak eddig másképp hívtuk. Tudjuk, hogy nem a szakmánk határozza meg a munkánkat, mert programozóként, cipészként, dizájnerként, marke-tingesként, tanárként és igazgatóként is az általunk teremtett érték határozta meg a szakmánkat. Ismerjük a tulajdonosi szemléletet (“miénk a gyár, vigyük haza”), és tapasztaltuk, hogy az elégedett ügyfél fizeti a nyaralásunkat, de a cégtulajdonos osztja azt el. Voltunk már beosztottak és igazgatók, alkalmazottak és vállalkozók, kulcsmenedzserek és kékgallérosok is.

Mint mindenki, a munkahelyeinket mindig mi választjuk sajátos szempontjaink alapján, és mint mindenki, abból élünk, amihez értünk.

Arra vagyunk büszkék, hogy szeretjük is azt, amihez értünk, ezért élménydús a munkánk.

Ahhoz értünk, hogy megmutassuk mindenkinek, miért lehet büszke a munkájára.

 

Image

Az EB nem játék. Komoly haszna van.

Ez egy szemlélet, amely minden szakmában mást jelent, és többféle szinten lehet belevágni. Eddig azok húztak hasznot belőle, akik azt mondták, hogy megoldja a munkaerővel kapcsolatos problémákat, de komoly munkával és költségekkel jár, pusztán kommunikációval megoldható, és pénzben ki sem fejezhető értéke van. Pedig a dolog ennél sokkal egyszerűbb, mondhatni gyerekjáték. 

  • Kezdettől fogva létezik és nem csak a munkaerőre hat, hanem a vállalkozásunk egész működésére. 
  • Nincs vele több dolgunk vagy költségünk, bőven elég az eddig kútba dobált erőfeszítéseink máig ott lapuló eredményét egy szemléletváltással végre kiaknázni.
  • Önmagában sem a puszta kommunikáció, sem valami külső erőforrás nem oldja meg, de mindkettő sokat tehet azért , hogy saját erőforrásainkra támaszkodva legyen mit kommunikálni. 
  • Tervezhető és a profitot kiszámíthatóan befolyásoló eredménye van, ha hagyjuk. 
Image

Miért Vilmával?

Mert Vilma több, mint egy szakmai szolgáltató, de akár azokat is mozgósítja saját hálózatából.

  • Kifejezetten a vállalat összteljesítménye érdekében, a dolgozói élmények középpont-ba helyezésével nyújtunk támogatást a vállalat teljes vezetésének és minden dolgozójának.
  • 25 éves hazai gyakorlati tapasztalatot, független, nemzetközi tudásbázist és széles körű kapcsolatrendszert is rendelkezésre bocsátunk.
  • A munkahelyi márka szemszögéből adaptáljuk és alkalmazzuk a legfrissebb szakmai és piaci trendeket számos termelő és szolgáltatási ágazatból.
Image

Mindent Vilmáról

Vilma elismert szakmai vezetők, oktatók és kreatív szakemberek hálózata, amely tagjai saját erőforrásait mozgósítja.

  • Mi már megvalósítottuk és naponta éljük a jövő munkahelyét, kapacitásunkat rugalmasan igazítjuk a pillanatnyi munkamennyiséghez.
  • Árképzésünk kizárólag a mindenkori helyi bérköltségekhez és a munkamegosztás mértékéhez igazodik.
  • Minden esetben felhasználjuk ügyfeleink korábbi értékteremtő munkájának eredményét, valamint érdekünk a szerződött beszállítókkal történő együttműködés – így védjük a korábbi befektetéseket.