Kisvállalkozóknak


Ötletelés helyett

A marketinget manapság sokan, sokféleképpen értelmezik. Annyi bizonyos, hogy az egész szakma átalakult. Elég ha csak olyan fogalmakat említek, mint a tartalommarketing, az online marketing, a közösségi koncepció, vagy a szerzett média – máris látszik, hogy másképp kell értelmezni néhány dolgot. 

Mielőtt kész sikersztorikat kezdenénk másolni és ajánlgatni, érdemes az alábbi három dolgot átolvasni: 

 

Ezekkel képbe kerülsz azzal kapcsolatban, hogyan tudjuk a munkádat támogatni céljaid elérése érdekében, hogyan gondolkodunk stratégiáról és márkaépítésről. 

A Virtual Marketing a közösségi koncepcióra támaszkodó reputáció építés, melynek célja a fizetett hirdetésekkel el nem érhető célcsoportjaink befolyásolása saját, zárt közösségeik megerősítése által. A Virtual Marketing úgy építi a reputációnkat, mintha mi ott sem lennénk. Reakciókat generál, melyek megerősítik a saját történeteinket, míg ezek a hiteles megerősítések végül ismertebbek és elfogadottabbak lesznek, mint az eredeti “céges” vagy “önfényező” üzeneteink.

Vilma Virtual

Egyedi igényekre szabott szolgáltatások 

Ami már másoknál is bevált:

 

Semmiképpen nem bátorítunk ötletelésre és másolásra. A további lehetőségek korlátlanok, bármi is legyen a célod a vállalkozásoddal, együtt megtaláljuk az egyedüli hatékony eszközöket, hogy hírét vidd a nagyszerűségednek. 

Ajánlatkérés